side_banner

Generell testteknologi i tapeindustrien

Generell testteknologi i tapeindustrien

Forseglingstape har blitt et uunnværlig produkt i emballasje, men på grunn av tekniske problemer er kvaliteten på forseglingstape produsert og solgt av mange produsenter også ujevn.Så hva bør vi være oppmerksom på når vi kjøper tettebånd?Hvordan tester man klebrigheten til forseglingstapen?

Limkraft av teip

Tape-retensjonstesteren av ovnstype utfører en statisk belastningstest på klebebåndet, og teller automatisk tiden tapen kan holde under en viss belastning og temperatur for å bekrefte aldring av klebebåndet.Klipp en 1-tommers bred stripe med tape og lim den på den spesifiserte SUS#304 rustfri stålplaten, rull den frem og tilbake tre ganger med en 2 kg standardrulle med en hastighet på 300 mm per minutt, heng stålplaten på testingen maskin, og legg til den spesifiserte vekten , når tapen faller fra stålplaten, beholder timeren automatisk testtiden, som brukes til å evaluere utholdenheten til tapevedheften.

tape oppbevaring

Taperetensjonstestmaskinen fester tapen til testbrettet, henger vekten i den nedre enden og måler glideavstanden til tapen etter en viss tid.

Innledende klebrig pakkingstape

Den innledende klebrigheten til prøven testes ved adhesjon av tapen til stålkulen når stålkulen og den klebrige overflaten til den trykkfølsomme teipprøven er i kortvarig kontakt med et lite trykk ved å bruke skråplanet rullende ball metode.Denne maskinen bruker rulleavstanden til stålkulen på båndet festet på den skrå platen for å teste båndets klebrighet for å bedømme kvaliteten, og registrere antall kuler som kan forbli på båndet i mer enn 5 sekunder.

Avrivningsstyrke på tape

Tapeavskallingsstyrketestmaskinen er en mekanisk ytelsestestmaskin for statisk belastning, strekk, kompresjon, bøying, skjæring, riving, peeling, etc. av instrumenter og utstyr for ulike materialer.Testene gir nøyaktige resultater – kraft, forlengelse, strekkstyrke, avrivningsstyrke, rivestyrke, trykkstyrke og mer.

Shandong Topever International Company insisterer på å bytte kvalitet mot omdømme, produserer og transporterer alltid produkter i henhold til kundenes krav, og utnytter produktene godt for å bygge en merkevare med hundre års rykte.


Innleggstid: 24. desember 2022