side_banner

Hvordan velge riktig pakkebånd for bedriften din?

pakkebånd tilpasset logo

Å velge riktig emballasjetape for virksomheten din er avgjørende for å sikre at produktene dine ankommer destinasjonen trygt og sikkert.Her er noen faktorer du bør vurdere når du velger riktig emballasjetape:

Materiale - Det er flere materialer å velge mellom, inkludert polypropylen, butylakrylat og BOPP.Polypropylen er det vanligste og rimeligste alternativet.

Bredde - Bredden på båndet skal være passende for størrelsen og vekten på pakken.For tunge pakker, velg en bredere tape for å gi ekstra støtte.

Lim – Velg et lim som er sterkt og slitesterkt.Akryllim er et populært valg da det er motstandsdyktig mot temperaturendringer og aldring.

Hvis du ønsker å tilpasse emballasjetapen din, bør du vurdere klar pakningstape med en tilpasset logo eller tilpasset logotape for pakkebokser.Dette er en fin måte å markedsføre merkevaren din på og få pakkene dine til å skille seg ut.Velg en pålitelig leverandør som tilbyr kvalitetsmaterialer og utskriftstjenester for å sikre at din tilpassede tape oppfyller dine behov.


Innleggstid: 11-apr-2023